Presentació del nou Grau en Ciències i Tecnologies Aplicades a l’Esport i al Fitnes

Davant de personalitats del món de l’esport, la cultura, la ciència i el periodisme, ahir al migdia es va presentar el nou Grau Oficial en Ciències i Tecnologies Aplicades a l’Esport i al Fitnes, que l’Euncet Business School impartirà durant el proper curs acadèmic al seu campus de Barcelona.

Grau Oficial en Ciències i Tecnologies Aplicades a l’ Esport i al Fitnes

L’objectiu del nou grau de l’Euncet és formar professionals del món de l’esport amb un perfil molt ampli. De fet, el nou Grau Oficial en Ciències i Tecnologies Aplicades a l’Esport i al Fitnes (CTEF) és pioner, tant a Catalunya com a la resta de l’estat espanyol, ja que és el primer que combina esport, tecnologia i gestió. En paraules del secretari general d’UBAE-Eurofitness, Rafel Niubó, els professionals que es dediquen a professors d’educació física representen “només el 5% del món de l’esport” i, per tant, amb aquest grau es vol “formar a joves en el 85% de l’activitat restant: la indústria, la salut, el fitnes i el turisme esportiu perquè siguin els dirigents del futur”.

En el seu torn, el vicepresident de Leitat, Joan Parra, va assegurar que estan “absolutament convençuts que un grau que comparteix, en el seu recorregut educatiu, la ciència i la tecnologia, l’esport i el management no és nomes pioner sinó necessari”, ja que el sector demana especialistes en aquests tres àmbits i sobretot “que sàpiguen integrar, les millors pràctiques, els millors coneixements i el millor network, per poder assolir l’èxit professional”. Va reforçar la necessitat d’oferir aquest grau que s’adapta a les necessitats del mercat el president de la UFEC, Gerard Esteva, qui va assegurar que són “coneixedors de les necessitats reals del sector” i per això aquest grau s’adapta al mercat i ofereix una formació dual.

La presentació del Grau en CTEF es va emmarcar dins de la jornada de diàleg, conduïda pel periodista Jordi Basté, on es reflexionar sobre el lideratge dels directius del futur. En ella, hi van participar Bonaventura Clotet (Doctor en Medicina), Isona Passola (Consellera de Cultura de Barcelona), Santi Nolla (director d’El Mundo Deportivo), Ernest Folch (director de l’Sport) i Toni Romero (director de l’Esportiu). Per part de l’Euncet Business School, hi van assistir la directora de l’Escola, la Dra. Dolors Puig, i el director Acadèmic, Alfons Freixes, juntament amb els alts directius d’UFEC, Eurofitness i Leitat, socis de l’Euncet.

Aquest dissabte 26 de maig organitzem la Jornada de Portes Obertes del Grau en CTEF. Si hi vols assistir, pots informar-te i inscriure’t aquí.

Articles semblants